Skip to content
Christian Columbres

Pacific Northwest National Laboratory Collaboration Center

Pursuing Northwest Whole Building Design Guide Sustainable Building Certification

Richland, Washington

Client: TVA Architects

Building Size: 20,000 sf

Project Cost: $10 million

With the help of Interface, this collaboration facility was created as a unique and modern gathering place for the scientific community. This high-tech venue includes a large main concourse, multiple large dividable conference spaces, offices, food service area, and a separate badging facility. Interface Engineering assisted in designing a space where researchers can collaborate with government officials, as well as academic and industrial partners to discover new and innovative solutions to complex issues. The facility was built with the ability to accommodate both smaller and larger groups (450+) and is within walking distance of PNNL’s research facilities.

Christian Columbres
Yakima Valley Farm Workers Clinic

Woodburn, Oregon

Eugene School District Arts and Technology Academy Renovation

Eugene, Oregon